«Нікітінський і партнери» виграли запеклий спір проти НКЦПФР

«Нікітінський і партнери» виграли запеклий спір проти НКЦПФР

«Нікітінський і партнери» виграли справу про скасування постанови Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку про накладення санкції у розмірі 85 000 грн. за правопорушення на ринках капіталу та організованих товарних ринках.

До «Нікітінський і партнери» звернулось Товариство, яке повідомило, що Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку наклала санкцію у розмірі 85000 грн. за розповсюдження реклами про інтернет сервіс для трейдінгу.

На думку НКЦПФР Товариство розповсюдило рекламу про фінансові інструменти.

Товариство не погодилось з рішенням НКЦПФР, зазначив, що не є професійним учасником ринків капіталу та організованих товарних ринків та не розповсюджувало рекламу фінансових інструментів.

Партнер «Нікітінський і партнери” адвокат Юрій Голосов довів в суді, що Товариство розповсюджувало споживачу рекламу, яка не відноситься до сфери регулювання НКЦПФР.

Рішенням Одеського окружного адміністративного суду від 12.04.2024 року у справі № 420/13875/23 зі змінами внесеними постановою П’ятого апеляційного адміністративного суду від 22.07.2024 року позов Товариства задоволено, постанову НКЦПФР про накладення санкції скасовано.

Адвокатське об'єднання
«Нікітінський і Партнери»
код ЄГРПОУ 41389693
65014, м. Одеса, вул. Грецька, 2/1
E-mail: odesslawyers@gmail.com
Режим роботи:
Пн-Пт: з 09:00 до 18:00
Сб-Нд: за записом
Догори